Minden kalocsai gyermek ebédeljen a Karácsonyi szünetben is!

etkeztetes_karacsony.jpg

A Kalocsai Tenisz Egyesület tagjai és baráti köre adománygyűjtést kezdeményezett, mellyel biztosítani szeretnék Kalocsa város általános iskoláskorú, szociális helyzete alapján arra leginkább rászoruló gyermekeinek étkeztetését a Karácsonyi szünetben.

A jogosultsági kör meghatározására felkérték a Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Igazgatóságát, akik vállalták az étkeztetés felügyeletét is. A gyermekeket Kalocsa város általános iskoláiból létszám arányosan választották ki.

A több mint 100 gyermek számára az ebédet 2014. december 24. és 2015. január 2. között (december 25. 26. 28. és január 1. kivételével) a Hotel Kalocsa Asztrik éttermében biztosítja az étterem üzemeltetője, Orcsik Csaba vállalkozó.

A pénzbeli adományokat a Kalocsai Tenisz Egyesület bankszámlájára lehetett befizetni, vagy átutalni. A személyes, készpénzes befizetésre nyugta ellenében Dr. Bóta Zoltán Elnökségi Tagnál volt lehetőség. Az összegyűlt adományt az egyesület tagjai egészítették ki, melyből a 8 napi étkeztetést biztosítják.

A Kalocsai Tenisz Egyesület a gyermekek nevében köszöni az adományokat, és szeretetteljes ünnepeket kíván városunk lakóinak.